Gem de caise

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 19 Iul 2010 | 6764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 kg caise
  • -1 kg zahar
  • -1/2 pachet conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Caisele se spala,se taie in doua,se scot samburii si se pun intr-o cratita!Se pun pe foc mic si se fierb in suc propriu aprox 30 de min(acest lucru il facem seara).A doua zi se dau in clocot,se adauga zaharul si se fierb pana scad de 3 degete.Spre final se adauga conservantul si se amesteca.Borcanele se spala si se baga la cuptor pentru sterilizare.Gemul se toarna in borcane,se pune capacul si se intoarce borcanul

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui cu pere