Gem de capsuni

de Julie in Dulceata / Gem, 9 Iun 2010 | 10317 vizualizari

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

09.06.2010, 16:48

ce bine arata "ambalat" asa!

susu 1

09.06.2010, 17:24

Suuuuuuper frumos si explicata. Pun si eu hartie de ambalat colorata dar asa material frumos ca al tau nu am, tre sa-mi cumpar. Capsunile nu mai zic ca-mi plac si proaspete si in gem ca fac crant de la seminte iar treaba cu lasatul peste noapte n-am stiut-o. Salvez si eu reteta poate mai vine al meu cu capsuni de la tara

Julie 1

09.06.2010, 17:28

Ma bucur ca va place!
Susu, si eu tot de la tara am capsunile sunt mult mai gustoase!

Bucataras Medi 1

09.06.2010, 19:55

cat de bine arata..........5 furcu............

Julie 1

09.06.2010, 22:28

Medi, Gaby, multumesc!

Rocsi 1

10.06.2010, 21:33

toata lumea vad k face gem ...

nadina73 1

10.06.2010, 23:49

super fara cuvinte decorul5 furcu

Julie 1

11.06.2010, 09:36

Multumesc Nadina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de rabarbar cu capsuni