Ghiveci calugaresc

de MotanLaOale in Porc, 13 Noi 2012 | 8615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 250 g fasole verde si galbena(congelata)
  • 250 g mazare (congelata)
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 6-7 rosii
  • 3 ardei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci calugaresc:

Carnea se spala si se taie bucati potrivite.

Legumele se spala, se  curata si se taie in bucati.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste cateva minute carnea si ceapa.

Se adauga morcovii si albitura si putina apa si se lasa la fiert 10 minute.(Este preventiv pentru cazul cand morcovii sunt tari si se fierb greu).

Se adauga ardeii taiati si se presara vegeta si piper.

Se adauge fasolea verde si mazarea congelata si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga vinetele, dovleceii si cartofii si se mai fierbe 25-30 minute.

Se adauga rosiile si se mai fierbe 10 minute.

La final se adauga verdeata tocata si se introduce in cuptor 10-15 minute sa prinda o culoare frumoasa.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci calugaresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ghiveci de legume