Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker

de Dedicut in Mancaruri de post, 24 Sep 2014 | 12017 vizualizari

 

Ghiveciul de legume este o mancare de post simpla dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov,
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • o conserva de rosii in bulion
  • 2 cartofi
  • 2 cepe,
  • 150 g de fasole verde,
  • patrunjel si marar verde,
  • sare,
  • piper,
  • usturoi
  • 1 pahar mic de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker:

Pentru ghiveci  taiati ceapa si ardeii feliute, cartofii cubulete, morcovii jumatati de rondele, rupeti fasolea in bucati  

In cuva Multicooker se pune uleiul impreuna cu ceapa si se selecteaza functia Fry timp de 5 minute. Cand timpul de prajire a trecut se pun in cuva ardeii, morcovul, cartofii si fasolea, sarea si piperul  impreuna cu o cana de apa.

Se selecteaza functia Stew pentru 50 de minute Cu 10 minute inainte de final se pun in cuva usturoiul si rosiile in sos taiate marunt.

La final dupa ce am oprit Multicooker putem sa adaugam marar si patrunjel, in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]