Ghiveci de iarna

de Panacris in Mancaruri de post, 12 Dec 2012 | 5703 vizualizari

 

O mancarica oricand binevenita! >:D:D:D

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • dovlecei 1 bucata,
  • zuchini 1 bucata,
  • ardei rosu 1 bucata,
  • ardei verde 1 bucata,
  • rosie 1 bucata,
  • vanata 1 bucata,
  • cartof 2 bucati,
  • sos de rosii,
  • amidon 1 lingura,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • ulei de masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de iarna:

Legumele se curata, se toaca grosier, se asezoneaza de sare, piper si se calesc in putin ulei. Se adauga cca. 500 ml apa, se lasa la fiert, cca. 25 de minute. Spre final se adauga si sosul de rosii, amidonul si se mai lasa la fiert cca. 5 minute, pana se ingroase sosul. Se serveste fierbinte cu paine sau mamaliguta, dupa gustul fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]