Ghiveci de legume cu galusti

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2009 | 6623 vizualizari

 

O mancare rapida si usoara.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei (rosu/galben)
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 rosie
  • 1 lingura pasta de tomate
  • delikat, piper, boia
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu galusti:

Se toaca ceapa si ardeii si se calesc. Se adauga dovlecelul si vanata taiate cubulete, rosia cubulete, putina apa, apoi pasta de tomate si condimentele. Se freaca oul cu faina si cu o lingurita se pune din compozitie in tigaie. Dupa ce galustii sunt facuti, se amesteca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu galusti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa