Ghiveci traditional

de cristeena20 in Mancaruri de legume, 19 Noi 2012 | 9105 vizualizari

 

Ii spun ghiveci traditionale deoarece ma gandesc la reteta facuta de bunica mea mereu- simpla si buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 1 ardei mare gras
  • 2 rosii mari
  • ulei de masline
  • 1 ou
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci traditional:

Am taiat ceapa julien , ardeiul fasii potrivite si rosiile le-am oparit si decojit , apoi le-am taiat felii.

Intr-o tigaie am pus ulei de masline, ceapa sa se inmoaie putin , apoi am adaugat ardeiul. Se caleste cca 10 min, sa devina moi, apoi adaugam rosiile, mai lasam cca 10 min , adaugam sare, piper si apoi la final un ou . Amestecam si dupa 5 min stingem  aragazul sia coperim 2 min.

Eu am servit pe o felie de paine integrala prajita usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci traditional" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Cris2711 1

19.11.2012, 20:29

cred si eu ca este bun

Lau 1

19.11.2012, 21:03

place

andreea_angelo 1

20.11.2012, 22:16

place place tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]