Ghocchi de cartofi cu sos de rosii si cuisoare

de Oana in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2010 | 4835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • un ou
  • o cescuta cu faina
  • o ceapa
  • o cana suc de rosii
  • o cana supa de legume
  • cateva cuisoare
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • busuioc
  • o lingura cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghocchi de cartofi cu sos de rosii si cuisoare:

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja. Dupa ce sunt gata se lasa putin la racit, se curata, apoi se paseaza si se amesteca cu oul, faina si sare dupa gust. Se formeaza suluri din aluat, mai groase putin decat un deget, apoi se taie cu cutitul si se fac cateva "dungi" cu o furculita.

Se pune o oala cu apa la fiert, se adauga sare, iar cand clocoteste se da focul mic si se pun ghocchi. Cand se ridica toti la suprafata se scot cu o spumiera.

Ceapa se taie foarte fin, julien, si se inabuseste cu putina supa de legume si o lingura de ulei. Cand s-a inmuiat se adauga restul de supa, sucul de rosii si condimentele. Se adauga ghocchi in sosul fierbinte si se mai lasa la foc mic cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghocchi de cartofi cu sos de rosii si cuisoare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de branza si cartofi