Gnocchi cu carnati de curcan

de Bya Ralu in Paste, 12 Ian 2016 | 3641 vizualizari

 

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga de gnocchi proaspeti (250 g)
  • 2 buc. de carnati cu curcan si pui
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 100 g pasta de tomate
  • 2-3 frunze busuioc proaspat
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu carnati de curcan:

Gnocchi se pun la fiert in apa clocotita cu sare, se lasa circa 1-2 minute pana se ridica la suprafata, se scurg si se dau deoparte.

Carnatii se pun intr-o oala la prajit in ulei de masline, cand sunt gata se scot pe o farfurie si se taie feliute.

In uleiul in care am prajit carnatii, punem morcovul taiat rondele si ceapa tocata marunt si usturoiul strivit, adaugam carnatii taiati feliute si acoperim cu apa.

Cand legumele sunt aproape fierte punem pasta de tomate si completam cu putina apa si gnocchi fierti in prealalbil si frunzele de busuioc (eu le-am lasat intregi).

Se condimenteaza si se lasa circa 10 minute sa fiarba la foc mic.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carnati de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (29)

roxana_simona 1

14.01.2016, 16:26

Bya Ralu 1

14.01.2016, 22:09

Rahela Velicu 1

15.02.2016, 18:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]