Dupa una dintre "Jamie's 15-Minute Meals". Foarte rapida si foarte buna, daca aveti de toate la indemana! Si e yammiiiii!
Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare pentru gnocchi. In alta cratita sau tigaie se pun rosiile uscate taiate cubulete cu usturoiul si uleiul de pe ele, la incins.
Se scoate carnea din carnati, se arunca pielita, iar carnea se adauga peste rosii si se amesteca din cand in cand. Se adauga maghiranul si vinul la temperatura camerei si se lasa sa fiarba.
Cand apa da in clocot, adaugam gnocchi si lasam sa fiarba 2 minute din momentul in care se ridica la suprafata, apoi ii scurgem de apa.
Daca avem fasole congelata o adaugam direct la carnati, daca avem proaspata o oparim putin inainte. Tot acum se adauga si sosul de rosii peste carnati si se masa sa fiarba cateva minute. Se condimenteaza cu sare, piper si chilli, se adauga gnocchi si gata!
Pofta buna!
1
daca va place si aveti la indemana, puteti inlocui fasolea verde cu broccoli
2
tot daca va place, puteti folosi carnati picanti