Gnocchi cu carne de porc

de MotanLaOale in Porc, 12 Ian 2014 | 8989 vizualizari

 

Foarte rapida si foarte buna, in special acum cand se gasesc gata facuti.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (pulpa)
  • 500 g gnocchi
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • cimbru
  • nucsoara
  • 3 cuisoare pisate
  • zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu carne de porc:

Carnea se taie bucati potrivite si se prajeste 3-4 minute in ulei pana isi schimba culoarea.

Se pune apa si condimentele si se mai fierbe 20-25 minute.

Se pune pasta de tomate si se mai fierb 5 minute.

Daca scade apa se completeaza.

Se potriveste de sare, piper si zahar si se lasa la racit.

Gnocchi se fierb in apa cu sare 10 minute, pana se ridica la suprafata.

Se pun la scurs.

Intr-un vas termorezistent se pun 3-4 linguri de sos si punem gnocchi scursi.

Deasupra se pune restul de sos cu carne.

Se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.

Se scoate, se lasa 2-3 minute si se poate servi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte condimente dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de gnocchi cu rosii si vinete