Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui

de reisnaor_2006 in Pui, 5 Feb 2015 | 4907 vizualizari

 

Este prima data cand incerc gnocchi si sunt foarte buni si mai ales in combinatia cu tocanita de pui.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr gnocchi cu cartofi
  • 1 pui (pulpe, aripioare, piept)
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 50 gr de unt ptr gnocchi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui:

Intr-o cratita  am pus 2 lg de ulei si am calit pe rand ceapa si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat puiul taiat si spalat si 2 cani de apa si am lasat sa fiarba. Cand puiul a fiert am adaugat ciupercile si am mai lasat 5 minute pe foc, saram si piperam dupa gust.

Separat intr-o tigaie punem untul la topit si prajim 5-10 minute pana cand capata o culoare galben-aurie gnocchi cu cartofi.

Ii servim alaturi de tocanita de pui.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

gnocchi cu cartofi se intorc cu grija mereu de pe o parte pe alta la prajit ca sa nu se rupa .

2

pot fi serviti cu varza acra sau la felurile de mancare cu carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]