Gnocchi cu ficatei de pui

de sebirizescu in Porc, 5 Apr 2016 | 3415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g gnocchi
  • 150 g ficat de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei kapia
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu ficatei de pui:

Ficatul de pui se curata de pielite si se spala bine, se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa cateva minute sa se prajeasca pe ambele parti.

Ceapa se toaca marunt, iar ardeiul kapia fasii mici,se adauga peste ficatul de pui impreuna cu condimentele, vinul alb si putina apa.

Cand zeama a scazut se completeaza cu apa pana cand ficatul este facut, trebuie sa ramana suficient sos.

Gnocchi se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa pana cand se ridica la suprafata cam 2-3 minute, se scurg si se pun peste ficat si sosul format.

La sfarsit se adauga patrunjel tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

06.04.2016, 21:44

laura_n 1

08.04.2016, 17:25

ce bunaciune!
bravoo, Sebi!

sebirizescu 1

10.04.2016, 15:54

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie