Gnocchi cu rosii si mozzarella la cuptor

de Bucataras Medi in Paste, 14 Apr 2010 | 8491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 250 g gnocchi
  • - 3-4 linguri ulei de masline
  • - 1 ceapa
  • - 1 ardei gras
  • - 2-3 rosii
  • - 75 g mozzarella
  • - cateva frunze busuioc
  • - 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu rosii si mozzarella la cuptor:

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt si usturoiul zdrobit. Se adauga rosiile taiate cubulete si putina apa. Se fierbe circa 10-15 min pana sosul se ingroasa. Se adauga busuiocul.

Separat se fierbe gnocchi conform instructiunilor de pe pachet. Se lasa la scurs si apoi se aseaza intr-un vas termorezistent. Se toarna sosul de rosii si se adauga mozzarella. Se lasa la cuptor pana cand branza incepe sa se topeasca.

Se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu rosii si mozzarella la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste penne cu mozzarella