Gnocchi cu sos

de adry88 in Paste, 27 Sep 2012 | 6306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 oua
  • 1 praf de sare
  • faina
  • sos
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 catei usturoi
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3 linguri faina
  • busuioc uscat
  • 3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos:

Cartofii ii spalam si ii fierbem in coaja cat sa intre furculita in ei.

Dupa ce s-au racit ii curatam si ii dam prin razatoare, dupa care adaugam ouale, sarea si faina cat sa iasa un aluat lipicios

Pe masa infainata luam aluatul si il rostogolim pana obtinem un cilindru,dupa care taiem grosime de cca 2 cm si modelam cu furculita

Intr-o oala punem apa cu sare la fiert,cand da in clocot adaugam gnocchi si ii lasam sa fiarba cca 6-7 minute (sa se ridice la suprafata). Ii scoatem cu o paleta si ii stropim cu ulei

SOS

Topim untul si adaugam ceapa taiata solzisori, usturoiul tocat si calim putin dupa care adaugam faina si amestecam continuu, adaugam laptele si lasam sa fiarba pana incepe sa se ingroase. La final adaugam smantana si sare,piper dupa gust

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

27.09.2012, 21:25

bune!!!

adry88 1

28.09.2012, 07:44

Sim0na 1

28.09.2012, 13:52

foarte bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]