Gnocchi in sos de ardei

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 5552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc
  • 1 lingurita zahar brun
  • 40 ml otet de zmeura
  • 1 ardei gras rosu,curatat de seminte si tocat
  • 1 ardei gras galben, curatat de seminte si tocat
  • 1 ardei gras verde, curatat de seminte si tocat
  • 200 ml vin rosu
  • ½ lingura patrunjel tocat
  • ½ lingura busuioc tocat
  • sare de mare
  • 500 gr Gnocchi
  • branza Grana Padano rasa , pentru servire
  • frunzulite de busuioc, pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi in sos de ardei:

Se incinge uleiul intr-o cratita.Se adauga ceapa si se presara zaharul brun.Se caleste 3 minute apoi se adauga otetul de zmeura si se caleste inca 5 minute pana cand se inmoaie.Se adauga apoi ardei gras rosu si galben si se calesc 2-3 minute.Se toarna peste legume vinul rosu.Se acopera cratita si se lasa sa fiarba pana cand ardeii s-au inmuiat.
Gnocchi se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj.Pentru servire, se toarna sos de ardei intr-o farfurie mai adanca, se adauga cateva gnocchi apoi preparatul se presara cu branza Grana Padano si frunzulite de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi in sos de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branza