Gnochi cu perisoare din branza cu sunca

de adela1981 in Paste, 30 Mar 2012 | 3560 vizualizari

 

Un experiment aceste perisoare, eu zic ca este unul reusit, ramane doar sa incercati si sa va spuneti parerea, au fost delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr sunca de pui
  • 100 gr branza de oi
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura pesmet (optional )
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 300-400 ml bulion / rosii taiate in suc propriu
  • 1 lingura ulei de masline
  • oregano
  • 200 gr paste gnochi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnochi cu perisoare din branza cu sunca:

Sunca se face pasta intr-un blender, adaugam branza, oul batut, patrunjelul tocat si condimentele ( sare, piper dupa gust ) si o lingura de pesmet, daca considerati ca este prea moale compozitia pentru a forma perisoarele.

Se formeaza perisoare si se aseaza intr-o cratita unsa cu ulei de masline. Se toarna bulionul, sa acopere perisoarele si se presara oregano. Se pune la foc foarte incet si se lasa la fiert 10-15 min.

Intre timp fierbem pastele al dente.  Servim cu paste si cu oregano presarat deasupra. 

TIPS-URI

1

Se pot pregatii cu rosii proaspete, iar in loc de oregano, adaugati busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnochi cu perisoare din branza cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (13)

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 20:57

bun,bun

MotanLaOale 1

30.03.2012, 21:10

Panacris 1

27.06.2013, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza de burduf