Goffre

de jolygina in Prajituri, 2 Iun 2010 | 5032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cescuta si jumatate lapte proaspat
  • 60g unt
  • jumatate lingurita sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • jumatate cescuta zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • pentru ornat :
  • zahar pudra,
  • caramel,
  • sos de ciocolata sau gem
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre:

separam albusurile de galbenusuri,batem albusurile spuma

intr-un alt castron amestecam galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit

se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost amestecata cu praful de copt si sarea si amestecam pana se omogenizeaza

cand s-a amestecat totul adaugam albusul de ou cu o spatula de sus in jos pana ce se incorporeaza tot ,avem grija sa nu scada volumul albusului

se coc intr-un aparat special de goffre timp de 3-4 min

se servesc cu gem ,toping de ciocolata sau doar cu zahar pudra (sunt indeale pentru micul dejun)din aceasta compozitie ies cam 14 bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu unt de arahide