Gogosari murati

de Zamfira in Muraturi, 14 Sep 2012 | 15143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg. gogosari
  • cimbru,marar uscat (3-4 legaturi)
  • 500 g. hrean
  • 250 g. ardei iute
  • frunze de telina
  • Fiertura:
  • 2 L apa
  • 1 L otet ( 9 %)
  • 2 linguri sare dura
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 3-4 foi de dafin
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati:

Spalam gogosarii si-i taiem in doua indepartand semintele. 

Fierbem apa cu toate ingredientele din reteta. Cand incepe sa fiarba vom introduce una, una cate una jumatatile de gogosari ( timp de oparire 3-4 minute). Lasam gogosarii sa se raceasca putin timp in care pregatim borcanele. Pe fundul lor asezam cimbru, marar, hrean curatat si spalat, frunze de telina, apoi introducem jumatatile de gogosari opariti. Zeama in care am oparit gogosarii o vom da in clocot si o turnam peste gogosari. Inchidem ermetic borcanele si le vom lasa in cuptorul incins pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet