Gogosari si conopida in otet

de adry88 in Conserve, 14 Oct 2011 | 7567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg conopida
  • 3 morcovi
  • telina
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 2 foi de dafin
  • 100 g zahar
  • 80 g sare
  • 1 l otet
  • 4-5 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in otet:

Intr-o oala punem otetul, apa, zaharul, sare, piper, mustar, foi de dafin si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba adaugam gogosarii spalati, curatati si taiati. Ii oparim putin, repetam pana terminam. Procedam la fel si cu conopida.

Morcovul si telina se taie felii.

Asezam in borcane felii de morcov, telina (si frunzele), gogosari, conopida. Repetam pana umplem borcanele. Turnam otetul fierbinte si infiletam capacele la borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Murătură cu ardei semi-iuţi,conopidă şi gogonele