Gogosari umpluti

de JulyCris in Mancaruri de post, 14 Ian 2014 | 5848 vizualizari

 

O mancarica de post,rapida si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ardei gogosar rosu
  • o cana si jumatate cu orez
  • 3-4 cepe
  • un borcan ciuperci
  • sare dupa gust (eu folosesc "Secretul gustului")
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Se spala ardeii gogosar si se curata de seminte, decupand cu grija codita.

Intre timp se pune pe foc ceapa taiata cubulete cu 5-6 linguri ulei si ciupercile maruntite. Se calesc putin, apoi se adauga orezul spalat bine. Se pune apa (cat sa fie imbibat, sa nu-l acopere) si se amesteca continuu pana se umfla putin. Se adauga sare dupa gust.

Dupa ce am terminat procedura, cu ajutorul unei lingurite se umplu gogosarii. Se pun intr-o tava, se face un sos din pasta de rosii (aproximativ 4 linguri) si apa, sare si piper, se mai pune putin ulei si se da la cuptor. Ardeii trebuie sa fie in acest sos aproape in intregime. Din cand in cand, se mai deschide cuptorul si cu o lingura se mai ia sos si se mai pune peste ardei, altfel orezul de deasupra se usuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]