Gogosari umpluti

de lucy2002 in Porc, 18 Sep 2019 | 5158 vizualizari

 

O reteta foarte usoara si rapida as putea spune, datorita faptului ca, carnea este aproape facuta inainte de a umple gogosarii si nu necesita foarte mult timp de fierbere.

 

INGREDIENTE

  • 8 gogosari
  • 350 gr pulpa de porc tocata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • o cescuta de orez
  • 100 ml ulei
  • boia ardei dulce
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 250 ml suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Spalam gogosarii si le scoatem cu atentie cotorul cu seminte.

Ceapa curatata si tocata marunt se pune la inmuiat in uleiul ferbinte, adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si lasam pe foc pana se inmoaie bine. Adaugam carnea tocata si orezul spalat si amestecam lasand pe foc mic pana carnea este aproape facuta. Potrivim de sare, piper, cimbru, boia dupa gust. Umplem gogosarii si ii asezam intr-o cratita, completam cu suc de rosii si apa si lasam la foc pana cand orezul este facut.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot servi cu sos de rosii sau cu samantana dar sunt foarte buni chiar fara nici un sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]