Gogosele cu gem de caise

de Zamfira in Dulciuri, 22 Sep 2012 | 3413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 ml iaurt
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita praf de copt (1/2 pachetel)
  • 1 zahar vanilat sau esenta de vanilie
  • 150 g faina
  • ulei
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu gem de caise:

Omogenizam foarte bine oul cu iaurtul, apoi adaugam 3 linguri de zahar, esenta de vanilie, praful de copt si faina. Amestecam toate ingredientele si vom obtine o compozitie de consistenta unei smantani mai groase. Punem ulei intr-o tigaie si cu o lingura formam gogoselele, le punem in uleiul incins ajutand cu degetul scurgerea aluatului. 

Prajim gogoselele pe ambele parti pana cand devin rumene. Le scoatem pe servetel, apoi le pudram cu zahar pudra vanilata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gem de piersici cu pepene galben