Gogosele mexicane-Churros

de ionela2682 in Dulciuri, 12 Mar 2011 | 9553 vizualizari

 

Ce se mai poate face din aluatul de choux-uri!

 

INGREDIENTE

  • 250ml apa,
  • 150g faina,
  • 100ml ulei,
  • sare,
  • 3-4 oua (3 mari sau 4 mici).
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele mexicane-Churros:

Se procedeaza in felul urmator:

-apa impreuna cu sarea si uleiul se pun la fiert iar in momentul in care acestea vor clocotii se trage cratita de pe foc si se adauga toata faina deodata mixand foarte bine. -se lasa sa se raceasca dupa care se adauga rand pe rand ouale amestecand bine dupa fiecare(nu adaugati altul pana ce nu este inglobat cel dinainte)

-uleiul se pune la incins iar cu ajutorul unui pos sau pur si simplu cu doua lingurite se vor forma gogoselele pe care le vom cufunda in ulei si rumenii pe ambele parti. se vor servi cu zahar pudra din belsug ,eventual putina miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele mexicane-Churros" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

ieri la 09:42

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

pe 03.02 la 13:59

Pastrav la cuptor cu vegetale - Reteta simpla si savuroasa

pe 03.02 la 13:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tort de mere cu crema de zahar ars