Gogosi umplute cu gem

de sasha in Dulciuri, 21 Mar 2013 | 4525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie uscata
  • 250 g zahar
  • 1 esenta de portocala
  • ulei
  • apa calduta
  • gem
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu gem:

Cernem faina, facem un cuib in mijloc, adaugam zaharul, esenta, ouale, drojdia dizolvata in apa calduta, framantam bine cu apa calduta. Cand devine vartoasa, dar un pic mai moale, ca sa finalizam aluatul ungem cu ulei bine de tot si-l lasam la crescut pentru 1 h. 

Cand a crescut, formam mingiute pe care le intindem cu facaletul. Luam un pahar si formam usor alt rotund pe care-l umplem cu putin gem, cealalta jumatate care nu am format nimic o punem peste aluatul cu gem. 

Luam paharul si decupam dupa umflatura cu gem. Cand am terminat toata compozitia. Le prajim in mult ulei incuns pana se rumenesc. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bucataras Monica 1

21.03.2013, 15:50

ai vreuna si cu ciocolata sau macar putin aluat ca o fac eu

sasha 1

21.03.2013, 17:59

am facut si cu ciocolata

Rocsi 1

21.03.2013, 20:11

Ce pofta imi e de o gogoasa umpluta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu gem