Gratar de iarna

de marcela1979 in Porc, 31 Ian 2013 | 4784 vizualizari

 

Facuta acasa la mine

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 1 kg
  • pulpa de porc 1 kg
  • condimente pentru carne de porc
  • 1 gratar
  • carbuni si lemne
  • slanina pentru uns gratarul
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de iarna:

Ceafa de porc si pulpa se portioneaza si se condimenteaza cu condimente pentru porc. Se lasa la frigider acoperita circa o jumatate de ora.

Intre timp aprindem focul la gratar cu lemne si carbuni. Ungem gratarul cu slanina si apoi asezam bucatile de carne. Se intoarce carnea cand este facuta pe o parte. Cand este gata se pune intr-un vas si se acopera sa ramana calda pana la servira.

Se serveste cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise