Gratar din piept de pui cu legume la tigaie

de Valclaudia in Pui, 29 Iul 2013 | 8094 vizualizari

 

delicioasa combinatia de legume cu fistic ;)

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 200 gr. fasole verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel potrivit ca marime
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • fistic sarat si prajit (cca 50 gr. miez)
  • sare si piper dupa gust

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din piept de pui cu legume la tigaie:

Spalam legumele, le taiem dupa preferinta.

Fasolea o fierbem separat timp de 10 min. in putina apa cu sare. O lasam apoi la scurs.

Spalam pieptul de pui si il taiem felii subtiri. Condimentam carnea cu sare si piper,apoi o prajim intr-o tigaie tip grill,pe ambele parti pana capata aspect de gratar.

Intr-o tigaie separata calim usturoiul 30 se secunde in ulei,apoi adaugam dovlecelul si ardeiul, le calim impreuna pana scade zeama lasata. Adaugam fasolea scursa iar la final fisticul tocat marunt.

Servim impreuna cu pieptul de pui.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din piept de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi