Gratin cu pere

de Cris2711 in Dulciuri, 6 Feb 2011 | 4812 vizualizari

 

Intai se orneaza perele in forma,vezi foto.Are un gust senzatinal de bun.Inspirata de pe Koch-freunde.ruhr uni-bochum.de.

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 4 linguri Unt
  • 125 grame Zahar
  • 1 Galbenus de ou
  • 150 grame Mascarpone
  • 2 linguri Faina

Umplutura:

  • 6 Pere
  • 1 lingura Zahar
  • 1 zahar Vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu pere:

Perele se taie felii si se pun intr-o forma de tort unsa bine cu unt(Vezi foto).Se presara zahar deasupra.

Untul cu zaharul se amesteca foarte bine si se pune si galbenusul,iar la urma se adauga Mascarponele.

faina se pune la urma si se amesteca cu grija.

Cu o lingurita se intinde compozitia peste fructe.La 200° celsius,circa 20 minute.

Se coace pana este Gratinul auriu.

TIPS-URI

1

Eu fac si cu piersici,caise sau mere

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de unt, mascarpone si mure