Gratin cu varza de Bruxelles

de mimmi in Paste, 9 Iun 2017 | 3925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatelle
  • 150 g kaizer/muschi file
  • 250 g varza de bruxelle
  • 200 g branza moldovita
  • 100 g telemea de vaca
  • 2 oua
  • sare 
  • piper,
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu varza de Bruxelles:

 Punem pastele la fiert, in apa cu sare si putin ulei. Le lasam la scurs si le stropim cu putin ulei pentru a nu se lipi.

Curatam de impuritati varza, o spalam bine si o punem la fiert, in apa clocotita cu sare. Taiem kaizer-ul cubulete si le calim in putin ulei de masline. Amestecam ouale, branza, kaizer-ul si condimente dupa gust.

 Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem un strat mai gros din paste, asezam varza de Bruxelles si turnam compozitia de oua si branza. Acoperim cu telemea rasa si dam la cuptor pentru cca. 45 de minute, pana incepe si se rumeneste frumos.

 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu nuci si gorgonzola