Grelos cu peste

de cristeena20 in Peste, 7 Ian 2013 | 3676 vizualizari

 

Grelos sunt niste frunze verzi..nu stiu sincer cum se numeste in limba romana...de aceea am facut poze ..e un fel de spanac, se fierbe la fel, doar ca nu se face cu lapte sau smantana...si e foarte sanatos.

 

INGREDIENTE

  • grelos verde proaspat
  • usturoi
  • 2 fileuri de peste (eu am folosit cod bachalau)
  • ulei de malsine
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grelos cu peste:

Pregatim grelos: alegem frunzele, le spalam bine si le fierbem in apa clocotita cu sare cca 5 minute. Scoatem intr-un vas cu apa rece cu cuburi de gheata (pentru a ramane o culoare frumoasa verde). Apoi strecuram bine. Eu am mancat frunze intregi dar se poate fierbe si taiat mai marunt, dupa preferinte.

Pestele se fierbe in apa cu ulei de masline .Scoatem pe un platou si stropim cu ulei de masline si piper. (eu am adaugam putin usturoi pisat)

Grelos se trage in tigaie in ulei de masline cu usturoi zdrobit cca 3 minute. Se serveste alaturi de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Grelos cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de cod pane