Gris pane

de alen14 in Dulciuri, 20 Noi 2012 | 6729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g gris
  • 1l lapte
  • zahar dupa gust
  • 5 oua
  • scortisoara
  • ulei
  • miere de albine sau dulceata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris pane:

Grisul se prepara la fel ca cum se face gris cu lapte insa putin mai consistent.

Se ia de pe foc si se intinde pe o tava in grosime de 2-3 cm. Dupa ce sa raceste se taie felii. Ouale se bat, se adauga putina scortisoara. Bucatile de gris se dau prin ou si se pun la prajit.

Se serveste cu miere de albine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]