Gris pane

de alen14 in Dulciuri, 20 Noi 2012 | 6332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g gris
  • 1l lapte
  • zahar dupa gust
  • 5 oua
  • scortisoara
  • ulei
  • miere de albine sau dulceata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris pane:

Grisul se prepara la fel ca cum se face gris cu lapte insa putin mai consistent.

Se ia de pe foc si se intinde pe o tava in grosime de 2-3 cm. Dupa ce sa raceste se taie felii. Ouale se bat, se adauga putina scortisoara. Bucatile de gris se dau prin ou si se pun la prajit.

Se serveste cu miere de albine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert de gris cu lapte si fructe de padure