Guguluf cu dovleac - Pumpkin gugelhupf

de diana_k in Prajituri, 4 Noi 2011 | 7145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  • 200g zahar,
  •  500g piure dovleac,
  •  50ml ulei,
  • 1 lingura scortisoara,
  •  7 linguri mari de faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • nuca taiata,
  • stafide
  • glazura
  • 100g ciocolata
  • 3 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu dovleac - Pumpkin gugelhupf:

Batem ouale spuma, adaugam treptat zaharul, mixam pana se topeste, turnam uleiul, apoi punem piureul de dovleac si amestecam usor Adaugam  nuca si stafidele si la urma faina si praful de copt. Turnam compozitia in tava unsa cu ulei si presarata cu faina si coacem pana trece testul cu scobitoarea. Rasturnam guguluful pe o farfurie si il lasam la racit.

Se poate pudra cu zahar sau glasa cu ciocolata.

Pt piureul de dovleac: radem dovleacul, il calim cu o lingura de ulei pana se inmoaie.

Pentru glazura: incalzim bine laptele, punem ciocolata rasa si amestecam pana se topeste

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac - Pumpkin gugelhupf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]