Guguluf cu iaurt

de lilik in Dulciuri, 16 Noi 2010 | 6626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr iaurt de fructe(sau natural)
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 1 paharel de ulei
  • 1 plic prafde copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu iaurt:

frecam putin ouale cu zaharul,apoi adaugam iaurtul,uleiul si praful de copt amestecat cu faina cernuta.

ungem cu unt forma si o tapetam cu faina,apoi turnam compozitia obtinuta si dam la cuptorul preancalzit la 190° timp de 30 min cca.

cand e gata lasam sa se racoreasca,il scoatem din forma si il dam cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

daca folositi iaurt natural puneti 20 gr de zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

kamy 1

17.11.2010, 16:27

5f

vanilla 1

19.11.2010, 14:33

de unde ai luat tava?

lilik 1

23.11.2010, 15:36

e f rapid si se mentine si 2 zile dak e acoperit.
vanilla eu am luat-o de aici din It
va multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ciocolata, mure si mascarpone - reteta cu nr. 500