Guguluf cu visine

de Sidy in Prajituri, 7 Iun 2010 | 4641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 borcan visine fara samburi( pus pe iarna)
  • unt pentru uns forma
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu visine:

Intr-un vas mai inalt batem bine cu mixerul , galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat pina se albeste si se face ca o spuma.Adaugam uleiul incet ca la maioneza , batand in continuare compozitia.Adaugam faina si amestecam bine de tot cu mixerul.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare , apoi le adaugam la coca avand grija sa amestecam incet, de sus in jos albusurile ca sa nu se rupa.
O forma de guguluf o ungem cu unt si o tapetam cu faina. Un pumn de visine( dupa ce au fost scurse bine) se imprastie in partea de jos a formei.Adaugam aluatul si presaram apoi celelalte visine date prin faina, peste coca.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade aproximativ 30-40 minute pina se coace guguluful. Se face proba cu scobitoarea si daca este copt, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in forma.
Dupa ce s-a racit acoperim guguluful cu zahar praf si il taiem  felii.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

07.06.2010, 14:53

foarte frumos

nadina73 1

07.06.2010, 17:46

foarte bine arata 5 furcu si felicitari

mena29 1

18.06.2010, 23:35

arata minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf