Gulas

de Ubulika in Vita, 2 Noi 2012 | 6464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi mai mare
  • 2 ardei
  • un morcov mare
  • bulion
  • 2 frunze de dafin
  • o juma de lingurita mica ,rasa de chimen.(sa nu fie mult ca e foarte puternic)
  • boia iute
  • 2 cartofi
  • 200 ml vin rosu
  • ulei, sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Incingem uleiul intr-o cratita dupa care punem ceapa si usturoiul. Cand ceapa incepe sa isi schimbe culoarea, adaugam carnea de vita cuburi. Le calim langa ceapa pana cand carnea isi va schimba culoarea.

Apoi aruncam in tigaie si morcovul taiat rondele, ardeiul,o lingurita de boia, doua frunze de dafin, chimenul si un pahar de vin rosu . Lasam sa fiarba la foc mic cam 45 de minute (pana cand carnea  este jumate fiarta ) si apoi adaugam bulionul.Lasam sa fiarba la foc mic pana cand e fiarta carnea dupa care punem cartofii bucati mai mari. Mai punem apa calda  sa depaseasca cu doua degete carnea . Mai lasam sa fiarba cca 20 min.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

adry88 1

03.11.2012, 14:51

place

Sylvia 1

21.11.2012, 19:57

tare imi place reteta ta cu vin rosi si chimen, trebuie sa o testez !

Ubulika 1

22.11.2012, 10:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulyas de vita la Multicooker