Punem carnati la fiert la foc potrivit intr-o tigaie cu apa cat sa-i acopere.In timp ce carnatii fierb ne apucam sa facem gulasul de cartofi.Punem la prajit intr-o ceasca de ulei ceapa tocata marunt si lasam 5 minunte sa se caleasca adaugam pasta de ardei,morcovul taiat cubulete,sare,piper si o cana de apa.Lasam sa fiarba 10 minute apoi adaugam cartofi taiati cubulete ii acoperim cu apa nu foarte mult si lasam sa fiarba la foc mic pana aproape au fiert cartofi.Cand sunt aproape fierti punem usturoiul pisat,pasta de tomate,doua foi de dafin,sare si piper daca mai trebuie si mai lasam pana s-a facut o tocanita cu sos(nu foarte gros).Inainte de a se lua de pe foc se adauga patrunjelul taiat fin. Acum ne ocupam de carnati pe care i-am supravegheat in timp ce faceam gulasul.Daca apa in care au fiert a scazut punem 3 linguri de ulei si lasam sa se rumeneasca frumos.Servim la masa gulasul de cartofi cu carnati si muraturi.