Gulas de la Borsa

de Bunica in Vita, 27 Iun 2009 | 12205 vizualizari

 

La Festivalul "Nopti de Sinziene"de la Borsa, d-na Maria Roman a pregatit un gulas de nu te mai saturai mancand.

 

INGREDIENTE

  • 300 g. ceapa
  • 300 g ardei gras rosu
  • 1,500 kg. pulpa de vita
  • 700 g. cartofi
  • usturoi,chimion, sare, piper
  • pasta de gulas iute si dulce
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 4 linguri de untura
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de la Borsa:

Se pune untura la incins intr-un ceaun.Cand untura este incinsa se adauga ceapa ,tocata marunt, ardeiul pana se inmoaie usor.Se adauga apoi carnea de vita taiata in cuburi si se caleste in continuare .Apoi se adauga 2-3 linguri de pasta de gulas dulce,1-2 linguri de pasta de gulas iute,2 catei de usturoi tocat chimion, sare ,piper,se pune apa sa se acopere totul si in plus cam de 2 degete si se lasa la fiert la foc moale 3 ore.

Se adauga cartofii taiati cuburi, se fierb pana se sfarma putin,iar la final se pune vinul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de la Borsa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri