Gulas de porc cu fasole galbena pastai

de Tabita _ in Porc, 27 Apr 2013 | 8535 vizualizari

 

O mancare plina de savoare, potrivita pentru un pranz in famile. Sper sa o incercati si voi. L-am avut ca ajutor pe baiatul meu de 2 ani jumate. Mi-a curatat ceapa si usturoiul. :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 1 borban de 720 g fasole galbena pastai
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu fasole galbena pastai:

Se toaca ceapa si se caleste putin pana devine sticloasa.

Apoi se adauga apa, fasolea si putina vegeta.

Cand fasolea este aproape gata se adauga pasta de tomate. 

La final se adauga usturoiul tocat marunt si verdeturile. Apoi se stinge focul.

Separat carnea se taie bucatele mici de 1-2 cm, morcovii rondele si radacina de patrunjel cubulete. 

Carnea se pune in tigaia incinsa se lasa pana isi schimba culoarea, se patrunde putin si se evapora apa.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se adauga morcovii si radacina de patrunjel si se mai completeaza cu apa si se lasa pana se fierbe bine carnea.

Se serveste alaturi de fasolea pastai si se presara deasupra patrunjel.

TIPS-URI

1

Se poate asezona dupa gust cu alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu fasole galbena pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc