O mancare plina de savoare, potrivita pentru un pranz in famile. Sper sa o incercati si voi. L-am avut ca ajutor pe baiatul meu de 2 ani jumate. Mi-a curatat ceapa si usturoiul. :)
Se toaca ceapa si se caleste putin pana devine sticloasa.
Apoi se adauga apa, fasolea si putina vegeta.
Cand fasolea este aproape gata se adauga pasta de tomate.
La final se adauga usturoiul tocat marunt si verdeturile. Apoi se stinge focul.
Separat carnea se taie bucatele mici de 1-2 cm, morcovii rondele si radacina de patrunjel cubulete.
Carnea se pune in tigaia incinsa se lasa pana isi schimba culoarea, se patrunde putin si se evapora apa.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga morcovii si radacina de patrunjel si se mai completeaza cu apa si se lasa pana se fierbe bine carnea.
Se serveste alaturi de fasolea pastai si se presara deasupra patrunjel.
1
Se poate asezona dupa gust cu alte condimente.