Gulaş de porc – Multicooker

de madi_marin in Porc, 19 Mai 2014 | 10019 vizualizari

 

Cea de-a doua reţetă din noua serie Multicooker este un delicios fel doi. Un sos foarte gustos cu cărniţă fragedă, care poate fi servit cu oice garnitură.

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 1 ceapă roşie
  • 3 linguri pastă de tomate
  • boia dulce
  • 150 ml smântână de gătit
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • praf de chimen
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulaş de porc – Multicooker:

Se toacă ceapa mărunt.

Carnea se curăţă , se spală, se şterge şi se taie bucăţele.

În cuva aparatului se pune puţin ulei, apoi se selectează programul FRY. Când s-a încins uleiul, se adaugă ceapa, apoi carnea. Când aceasta şi-a schimbat culoarea , se pune apă ( sau supă de carne) şi se selectează programul STEW pentru o oră.

Când apa sau supa mai scad, se mai completează cât să acopere bine carnea.

După 30 de minute se adaugă pasta de roşii, boiaua, praful de chimen,usturoiul tocat, iar după încă 10 minute se adaugă smântâna de gătit. Se lasă să fiarbă totul împreună şi să se îngroase. Se potriveşte gustul cu sare şi piper.

La servire, alaturi de piure, pilaf sau paste,se presară deasupra pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulaş de porc – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci