Gustare cu friptura de curcan

de madi_marin in Curcan, 10 Dec 2016 | 2866 vizualizari

 

Reţeta asta se poate face cu orice fel de rest de friptură. Eu am avut pulpă dezosată de curcan pe care am gătit-o încet timp de 2 ore jumătate, asezonată cu sare, piper şi cimbru. Din ce a rămas am făcut aceste gustări delicioase!

 

INGREDIENTE

  • friptură de curcan (pulpă)
  • maioneză cu usturoi şi pătrunjel
  • ardei iuţi muraţi
  • castraveţi muraţi în saramură
  • felii de pâine
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu friptura de curcan:

Am reîncălzit friptura, apoi am rupt-o fâşii cu furculiţa.

Am făcut o maioneză rapidă cu mixerul vertical, dintr-un ou crud, ulei cam 200-250 ml, o linguriţă de muştar, puţină zeamă de lămâie şi sare. Evident că nu o vom folosi pe toată, pentru că iese destul de multă pentru reţeta noastră. Amestecăm doar cât considerăm că folosim cu usturoi ras fin şi pătrunjel tocat mărunt.

Castraveţii muraţi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Ungem feliile de pâine cu maioneza cu usturoi şi pătrunjel şi punem deasupra fâşii de carne, castraveţi şi ardei iuţi muraţi.

Se pot încălzi uşor gustările la cuptor.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gusa de curcan umpluta