Gutui coapte

de Corinuta in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 10585 vizualizari

 

Atat de simplu si atat de bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 gutui
  • 4 lingurite zahar
  • praf de scortisoara (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gutui coapte:

Se spala bine gutuile, se taie in doua si se scot samburii, se curata si de codite. Se pun intr-un vas termorezistent si se umplu in golul ramas de la samburi cu zahar. Se poate presara si putina scortisoara, apoi se dau la cuptor la foc mediu pentru aprox. 30 de minute.

Se pot servi simplu sau cu topping de ciocolata sau frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gutui coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu banane si perle de ciocolata