Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt.
Ciupercile le spalam,le tocam si le punem la scurs.
Ardeiul il spalam si il tocam .Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il dam prin razatoare.Dovlecelul il curatam de coaja si il tocam.
Usturoiul il tocam marunt.La fel procedam si cu patrunjelul.
Punem intr-o tigaie legumele,pesaram sare si lasam la foc potivit pana ce elimina toata apa.Dam tigaia de pe foc si adaugam carnea.Amestecam totul bine.
Adaugam oul si patrunjelul,sare si piper dupa gust.Se amesteca .
Din compozitie formam bile mari cat un pumn dupa care le presam .
Daca nu ii faceti la gratar folositi tigaia tip grill la flacara aragazului.
Se lasa tigaia sa se incinga,se aseaza burgerii.Cand s-au copt bine pe o parte se intorc cu ajutorul unei palete,pe partea cealalta.Cand coptura pe partea a doua este la jumatate asezam deasupra fiecaruoa cate o felie de branza topita.
Chifla o taiem in doua si o incalzim pe tigaia pe care coacem burger-ii.
Asezam prima jumatate de chifla,o ungem cu maioneza,punem o foaie salata,asezam burger-ul,adaugam ketchup si incheiem cu chifla.
Se servesc calzi !!!
Pofta buna !