Hamsii

de Panacris in Peste, 4 Apr 2013 | 4962 vizualizari

 

În fiecare an, irezistibile pe faleza mării. Am probat și eu, acasă! Sincer mai trebuie sa lucrez la rețetă!

 

INGREDIENTE

  • hamsii,
  • mălai 100 g,
  • făină albă de grâu 100 g,
  • ulei de floarea soarelui.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Hamsiile mai mari se curăță de cap și mațe. Cele mici doar se spală bine sub jet de apă rece. Hamsiile se dau prin amestecul de făinoase (mălai si făină albă de grâu), apoi se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe un șervet abosrbant.

Se servesc ca atare sau lângă o mămăliguță(fără sare!) și mujdei de usturoi! Important să aveți pe apropae o bere, spritz de vară sau apă din belșug!

Cei care au probleme cu tensiunea, ar fi bine să nu se apropie!!!!! Mai indicat e, celor  hipotensivi (cum sunt și eu de altfel;)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu sos de rosii si capere