Hamsii

de Panacris in Peste, 4 Apr 2013 | 4911 vizualizari

 

În fiecare an, irezistibile pe faleza mării. Am probat și eu, acasă! Sincer mai trebuie sa lucrez la rețetă!

 

INGREDIENTE

  • hamsii,
  • mălai 100 g,
  • făină albă de grâu 100 g,
  • ulei de floarea soarelui.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Hamsiile mai mari se curăță de cap și mațe. Cele mici doar se spală bine sub jet de apă rece. Hamsiile se dau prin amestecul de făinoase (mălai si făină albă de grâu), apoi se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe un șervet abosrbant.

Se servesc ca atare sau lângă o mămăliguță(fără sare!) și mujdei de usturoi! Important să aveți pe apropae o bere, spritz de vară sau apă din belșug!

Cei care au probleme cu tensiunea, ar fi bine să nu se apropie!!!!! Mai indicat e, celor  hipotensivi (cum sunt și eu de altfel;)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sprot pane cu parmezan