Hamsii la cuptor cu pesmet

de ianculubita in Peste, 23 Oct 2013 | 5739 vizualizari

 

De cate ori merg la fata mea in Italia, imi face asa ceva,eu cu farfuria pe brate,nu ma las pana nu le termin!! asta in primele zile,ca apoi nu mai stau eu cocotata in varful patului cu farfuria pe brate!!!

 

INGREDIENTE

  • 500g hamsii
  • 5-6linguri pesmet fin
  • 1lingura praf de usturoi
  • 5linguri ulei de masline
  • 2lingurite zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii la cuptor cu pesmet:

Pestele curatat de sira spinarii,intestine si cap,spalat,dat cu un praf de sare,il lasam deoparte;intr-un bol amestecam pesmetul cu ulei,usturoi,zeama de lamaie,piper si patrunjel tocat foarte fin;in tava de la aragaz punem pestele,deasupra punem pesmetul,apasam cu palmele sa se fixeze bine apoi lasam la cuptor 20min.

Dupa ce pesmetul s-a aurit,scoate pestele usor cu un cutit,scuturam surplusul de pesmet si servim imediat cu sos de usturoi sau nu.

TIPS-URI

1

se serveste tot pestele pentru ca mai tarziu nu mai este crocant

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii la cuptor cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

simona72 1

23.10.2013, 20:00

imi ploua in gura!!

diana_k 1

24.10.2013, 08:40

ianculubita 1

24.10.2013, 08:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]