Hamsii prajite

de laura2002 in Peste, 24 Mai 2013 | 3568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • hamsie proaspata 1kg
  • faina/malai sau amestec
  • ulei
  • sare
  • mujdei
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prajite:

Curatam pestii de cap si mate.Tragem de la cap spre coada in acest fel vor iesi si matele.

Il spalam bine si ii lasam pe un prosop de hirtie sa se scurga de apa.Faina o amestecam cu sare si malai. Punem 4-5 pesti pe scobitoare ii punem in baia de ulei. Cand sunt gata se scot intr-un caston in care am pus un servetel de hartie pentru a absoarbe uleiul.

Se servesc cu mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi