Homemade Raffaello

de BakeUpArtist in Dulciuri, 25 Feb 2017 | 6754 vizualizari

 

Îmi plac mult bomboanele Raffaello și niciodată nu ajunge o singură cutie. Așa că m-am gândit să reproduc rețetă. Este foarte simplă și nu necesită multe ingrediente.   

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahăr alb
  • 150 g unt
  • 150 g lapte praf
  • 200 g fulgi de cocos
  • 1/2 pahar de suc de lămâie
  • 1 cană alune prăjite nesărate
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Homemade Raffaello:

Punem untul la topit la foc mic, peste care adăugăm zahărul și amestecăm constant. După ce s-a topit zahărul, oprim focul și încorporăm laptele praf. Acum adăugăm 150 de grame de fulgi de cocos, iar restul păstrăm pentru decor. Amestecăm bine, până avem un amestec omogen, ce poate fi modelat ușor.

Formăm bile de mărimea unei nuci, inserăm câte o alună și decorăm cu fulgi de cocos.

Se dau la rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Homemade Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Martisor