Hribi si pulpe cu usturoi

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2010 | 5340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de hribi proaspeti
  • 1/2 ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • pulpe de pui
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi si pulpe cu usturoi:

Hribii curatati si spalati se fierb cu sare. Cand sunt fierti se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se dau prin masina de tocat carne. Intr-o tigaie punem ulei, ceapa si 2 catei de usturoi tocate marunt, se adauga hribii si se calesc 10-15min. Pulpele de pui se fierb si se prajesc. Se serveste cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi si pulpe cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pipote de curcan