Hummus cu dovleac copt

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 5738 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

20.10.2015, 22:24

simona72 1

20.10.2015, 22:31

faina reteta! Si culmea si eu am asa ceva in frigider. Am luat un naut bio. Baaai, l-am tinut peste noapte la umflat si l-am fiert si nu stiu cate ore....tot tare a fost. Pana acum luam naut de la la naturiste si era ok...na, am vrut doar bio

Ela68 1

20.10.2015, 22:40

simo, am inteles ca trebuie cumparat naut cu bobul mic. De fiert, eu il fierb la oala sub presiune si sigur se inmoaie Abia astept sa vad cum ma descurc, ca la cutie nu mai iau

Andra_Constantinescu 1

20.10.2015, 22:49

Bun bun!

RuxyRux 1

20.10.2015, 22:54

Minunat! Pentru nautul uscat acesta se tine in apa cu bicarbonat minim 12 ore apoi se scurge se spala in cateva ape si se fierbe 3 ore....in rest procedati cum doriti!

Catalina L 1

20.10.2015, 22:54

buna combinatia

CameliaR 1

20.10.2015, 23:00

Bya Ralu 1

21.10.2015, 05:35

Supee

-Licurici- 1

21.10.2015, 07:59

N-am incercat, dar cred ca-i tare bun!

Gherca Daniela 1

21.10.2015, 11:39

miki_a 1

21.10.2015, 11:49

Foarte bun si sanatos!

mirela0911 1

21.10.2015, 12:08

Ce bine arată!

- Andreea - 1

21.10.2015, 12:51

Ela68 1

21.10.2015, 15:34

Multumesc Rux pentru informatii !

Ela68 1

21.10.2015, 15:34

Multam` fetele

Rocsi 1

21.10.2015, 19:25

Xandrinne 1

21.10.2015, 23:02

dantes 1

21.10.2019, 09:36

Bun!

Rahela Velicu 1

09.10.2020, 10:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]