Iahnie de fasole

de Silvioara in Mancaruri de post, 13 Dec 2011 | 5829 vizualizari

 

Merge de minune pregatita de post sau cu ceva afumatura langa...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. de fasole boabe
  • 2 cepe mari taiate solzisori
  • 2 morcovi dati pe razatoare
  • un ardei mare taiat felii subtiri
  • 2 linguri bulion
  • sare, condimente dupa dorinta fiecaruia (cimbru, marar, patrunjel).
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se fierbe la foc mic schimbandu-se apa cam de trei ori. Cand este aproape fiarta, iar apa a scazut pana la nivelul boabelor, intr-o tigaie cu ulei se calesc legumele pana se inmoaie putin, se adauga lingurile de bulion, sare, piper, cimbru si 3-4 catei de usturoi taiati felii. Amestecul se toarna peste fasole si se mai lasa pe foc cam 30 de minute, pana fasolea este bine fiarta. Se opreste focul si se presara (cine doreste) marar si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole făcăluită cu morcovi şi ţelină