Iahnie de fasole

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Apr 2013 | 3739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole,
  • 3 linguri ulei,
  • o ceapă,
  • 2 linguri făină,
  • 2 linguri mălai,
  • 1 linguriță boia dulce,
  • 1 linguriță boia iute,
  • 1 linguriță cimbru,
  • o lingură bulion,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se pune de cu seară în apă rece. A doua zi se fierbe până se inmoaie.

Călim ceapa tocată mărunt până devine aurie, apoi adăugăm făina, mălaiul și boiaua. Se adaugă fasolea și apa în care a fiert. Adăugăm bulionul diluat în puțină apă. Se condimentează cu sare și cimbru. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 180 grade C.

Servim cu murături asortate și cârnați dacă nu țineți post. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta (de post)